Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Yorgancıoğlu Hotel

Yorgancıoğlu Hotel

  • 03707123332
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 12 kez ziyaret edilmiştir.

Yorgancıoğlu Hotel Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kiÅŸi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Yorgancıoğlu Hotel Hakkında Gerek Karabük Safranbolu ilçesindeki konumu gerek tarihi yapısıyla yeni evlenen çiftlere onlarca imkan sunan Yorgancıoğlu Hotel, her türlü konforu sunacak şekilde balayı çiftlerini ağırlamayı bekliyor. Yemyeşil manzarasıyla sizlere harika bir balayı deneyimi yaşatacak olan otelin gecelik fiyatları 182 TL’den başlıyor. Standart oda, taş ev ve mini room oda seçenekleri sunan otel, balayı çiftlerine taş evi özellikle öneriyor. Misafirleri için ücretsiz satranç, tavla ve okey takımı hizmetleri sunan otel aynı zamanda Safranbolu’nun en merkezi ve tarihi konumunda yer alıyor.


AhÅŸap döşemeli odaları ile sizin adeta tarihte bir yolculuk yapmanızı saÄŸlayacak olan YorgancıoÄŸlu Konak, güler yüzlü elemanları ve hijyenik olmasıyla da hakkından söz ettiriyor. YorgancıoÄŸlu Hotel Balayı Fiyatları Balayı otelinin gecelik fiyatları 182 TL’den baÅŸlayış gösteriyor. BelirlediÄŸiniz tarihe ve sezona göre fiyatlarda deÄŸiÅŸiklikler yaÅŸanabiliyor. Size özel balayı ücretlerini öğrenmek ve daha detaylı bilgi almak isterseniz ücretsiz olarak fiyat formunu doldurabilirsiniz. YorgancıoÄŸlu Hotel Nerededir? Göz kamaÅŸtıran daÄŸ manzarası ve nostaljik mimarisiyle YorgancıoÄŸlu Konak, Safranbolu’nun en merkezi ve gözde yerinde konumlanıyor. Osmanlı zamanından kalmış olan konak, Atamerkez AVM’ye yalnızca 7 dk, ÅŸehrin tarihi yerlerine ise 14 dk uzaklıkta bulunuyor. Adres:  Barış Mahallesi No:5, Utku Sk., 78600, Safranbolu / Karabük.


Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi Oda Kahvaltı, Sadece Oda. Otelin Fiyatları Yorgancıoğlu Konak balayı fiyatları 182 TL'den başlıyor. Giriş - Çıkış Saatleri Tesise 23.00'a kadar giriş yapılabiliyor. Çıkış yapma saati ise 14.00 olarak belirtiliyor. Yeme - İçme Yorgancıoğlu Hotel bünyesinde kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi bulunmaktadır. Otel Olanakları Açık Otopark, Dinlenme Odası, İnternet, Kablosuz İnternet, Otopark, Resepsiyon Hizmeti, Transfer Hizmeti, Telefon, Ütü Hizmeti. Plaj Duş. Aktiviteler Otelde satranç, okey takımı ve tavla takımı hizmetleri ücretsiz olarak sunuluyor. Balayı Detayları Yorgancıoğlu Konak, balayı çiftlerine ücretsiz satranç, okey takımı ve tavla takımı hizmeti sunuyor.


Çevre ve Konum Yorgancıoğlu Hotel, Atamerkez AVM’ye 7 dk, tarihi lokasyonlara ise 14 dk uzaklıkta konumlanıyor. Temizlik ve Hijyen Otelde günlük kat ve oda temizlik hizmeti bulunuyor. Covid-19 Tedbirleri Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Eldiven ve maskeli servis elemanı. - Özel havalandırma sistemi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

otopark, düğün, balayı, salon


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
DeÄŸerlendirme
Ä°ÅŸletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?