Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Bolu City Otel

Bolu City Otel

  • 905301339888
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 7 kez ziyaret edilmiştir.

Bolu City Otel Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kiÅŸi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Bolu City Otel Hakkında Bolu City Otel, tarihi ile meşhur Bolu ilinin merkez ilçesinde yer alıyor. Otelde üstün estetik anlayışlı dizayn edilmiş 22 oda bulunuyor ve toplamda 3 kattan oluşuyor. Bolu ilinde gezilebilecek birçok yer bulunuyor. Abant, Gölcük ve Yedigöller milli parkları bunların başında geliyor ve araçla oldukça ulaşılabilir bir lokasyonda yer alıyor. Ayrıca Bolu, balayı taitlinizde yeşil coğrafyası ve tertemiz havasıyla sizleri balayınızda mest etmek için bekliyor. Bölgede ön plana çıkan otel, 24 saat açık resepsiyon hizmeti ile isteklerinize her an cevap verebiliyor. Ayrıca günlük gazete ve ücretsiz kablosuz internet hizmeti de oteli öne çıkaran detaylar arasında bulunuyor. Otel, ünlülerin çok sevdiği otel olarak halk arasında anılıyor. Bu da müşteri nezdinde otelin ne kadar prestijli olduğunu gösteriyor. Tüm bu üstün hizmetlere rağmen otel sadece 239 TL’den başlayan fiyatlar ile hizmet veriyor.


Bolu City Otel Balayı Fiyatları Otel odalarının fiyatları seçilen hizmetler ve seçilen oda tiplerine göre değişiyor. Bolu City Otel 239 TL’den başlayan fiyatlar ile hizmet veriyor. Otelin balayına özel fiyat detaylarını öğrenmek için Dugunmarketi danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz. Adres Otel oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Otelin bulunduğu konumda tüm Bolu ayaklarınızın altında seriliyor. Otelin açık adresi aşağıda yer alıyor. Adres: Tabaklar Mahallesi, Acar Sk. No 3, 14100 Merkez/Bolu Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi Oda Kahvaltı, Sadece Oda. Otelin Fiyatları Bolu City Otel 239 TL'den başlayan fiyatlar ile hizmetinize hazır. Giriş - Çıkış Saatleri Otelin giriş saati 14.00, çıkış saati ise 12.00'dır. Yeme - İçme Otelde açık büfe kahvaltı hizmeti veriliyor.


Ayrıca öğlen ve akşam yemekleri için A La Carte restoran bulunuyor. Otel Olanakları Berber & Kuaför, Gazete Servisi, Kablosuz İnternet, Otopark. Balayı Detayları Otel çiftler için oda süsleme servisi sunuyor. Çevre ve Konum Otel Bolu'nun merkezinde bir çok yere oldukça yakın bir konumda yer alıyor. Çevresinde çeşitli sosyal alanlar bulunuyor. Temizlik ve Hijyen Otelde günlük kat ve oda temizlik servisi bulunuyor. Covid - 19 Tedbirleri - Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Eldiven ve maskeli servis elemanı. - Özel havalandırma sistemi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

düğün, organizasyon


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
DeÄŸerlendirme
Ä°ÅŸletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?