Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Throne Seagate Belek Hotel

Throne Seagate Belek Hotel

  • 02422121703
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 10 kez ziyaret edilmiştir.

Throne Seagate Belek Hotel Resimler

Açıklama

Throne Seagate Belek Hotel Hakkında Antalya’nın Belek ilçesinde bulunan Throne Seagate Belek Hotel, tüm misafirlerini en iyi ÅŸekilde ağırlıyor. Balayı çiftlerine özel konseptleri de olan otelin gecelik balayı fiyatları 410 TL’den baÅŸlıyor. Birden fazla ve geniÅŸ yeme - içme restaurantları, spa merkezinde bulunan yeterli masaj ve terapi odaları misafirlerini bekliyor. EÄŸlencenin eksik olmadığı animasyonlar ve eÄŸlenceler, spor sevenler için fitness merkezi, su sporları ve jimnastik egzersizleri otelin diÄŸer özellikleri arasında yer alıyor. Throne Seagate Belek Hotel Fiyatları Otel balayı çiftlerine özel birçok hizmet sunuyor. Alınan hizmetlere ve mevsime göre gecelik balayı fiyatları deÄŸiÅŸse de 410 TL’den baÅŸlıyor.


Detaylı fiyat ve bilgi almak için ücretsiz bir ÅŸekilde Dugunmarketi danışmanlık hattı ile irtibata geçebilirsiniz. Nerededir? Nasıl Ulaşılır? Antalya Havaalanı'na 38 dk mesafede bulunan Throne Seagate Belek Hotel’e özel aracınızla gitmeyi düşünürseniz açık adresi; BoÄŸazak Mh. Akdeniz Cad. BoÄŸazkent, Belek, 07515, Antalya, Türkiye. Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi: Her Åžey Dahil, Sadece Oda.  Otelin Fiyatları: 410 TL civarında uygun balayı fiyatları bulunuyor. GiriÅŸ - Çıkış: Throne Seagate Belek Hotel, giriÅŸ saati 14:00, çıkış saati ise 12:00’dir.  Yeme - İçme: Otelde, kahvaltı saatleri 07:00-10:00, öğle yemeÄŸi saatleri 12:30-14:00 ve akÅŸam yemeÄŸi 19:00-21:00 saatleri arasındadır.


Spor: Açık Havuz, Animasyon, Dart, Fitness Merkezi, Hamam, Kapalı Havuz, Plaj Voleybolu, Sauna, Tenis Sahası gibi sportif aktiviteler bulunuyor. Otel Olanakları: Araç Kiralama, Bar, Bebek Bakıcısı, Bisiklet Kiralama, Çamaşırhane, Çocuk Oyun Alanı, İnternet, Kablosuz İnternet, Lobi, Market, Otopark, Resepsiyon Hizmeti, Telefon. Spa - Wellness: Buhar Odası, Cilt Bakımı, Hamam, Manikür & Pedikür, Masaj, Sauna, Spa Merkezi, Türk Hamamı, Vücut Bakımı. Plaj: Açık Havuz, Çocuk Havuzu, Kapalı Havuz, Plaj Havlusu, Şemsiye, Şezlong. Spa ve Sağlık Olanakları: Otelin spa merkezinde masaj ve terapi odaları, cilt ve vücut bakımları ve ayrıca hamamlar da bulunuyor. Havuz ve Plaj: Otelin açık-kapalı havuzları, plajda şemsiye, şezlong ve havlu hizmetleri bulunuyor. Balayı Detayları: Throne Seagate Belek Hotel, balayı çiftlerine özel meyve ve şarap ikramı, araç kiralama, spa merkezi ve restoranlarda özel indirim hizmeti sunuyor.


Çevre ve Konum: Otel, Belek merkeze 7 km, ve Antalya şehir merkezine 45 km mesafededir. Otelin Ücretli Olanakları: Çamaşırhane, Masaj, Su Sporları, Telefon ve Faks Hizmeti gibi olanaklar sunuluyor. Temizlik ve Hijyen: Otel, düzenli ve sık bir şekilde her gün temizleniyor. Corona Virüse Karşı Alınan Önlemler: - Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Firma Özellikleri

otopark, düğün, salon, balayı, organizasyon

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
DeÄŸerlendirme
Ä°ÅŸletme Kalite
0.0
Personel
0.0
Ä°letiÅŸim
0.0
Fiyat Politikası
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?